Stian Dahlslett

Stian Dahlslett, som har en mastergrad i grafisk design og illustrasjon, har Namsos og Berlin som bostedsadresser, men hele Verden som arbeidsområde.

I de siste årene har han jobbet som consept artist og art director for film og dataspill, – både i Norge og utlandet. I 2002-2003 jobbet han for Lucasfilm Ltd. som consept artist for filmen Star Wars: episode lll, ”Revenge of the Sith”. Fra 2004 til 2011 var han ansatt som art director hos Funcom, selskapet bak dataspillene Age of Conan, The Secret World og Anarchy Online. I det siste har han operert som freelance illustratør og art director, og han har bl.a. samarbeidet med regisøren Harald Zwart som sier: ”Stian er i en klasse for seg. Kvaliteten på arbeidet hans forbauser meg. Jeg har lenge lett etter en så god designer her i Hollywood. Stian er uten tvil en kunstner i verdensklasse!”

Siden sist sommer har Stian Dahlslett, i tillegg til å forberede seg til sommerens stipendutstilling i Namsskogan Familiepark, arbeidet med internasjonale filmproduksjoner. Han har bl.a. vært i New Zealand og jobbet sammen med Sir Richard Taylor og Weta Workshop, selskapet bak Hobbiten, Ringenes Herre, Avatar mm..

Salgsutstilling 2014

SALGSUTSTILLING

 

Hvert år deler vi ut et stipend til en kunstner. Stipendet har fått navnet Bamsestipendet og er spesielt rettet mot kunstnere som ønsker å studere dyr på nært hold. Kunstneren må være innstilt på å arbeide blant publikum. Påfølgende sommer har kunstneren salgsutstilling i Namsskogan Familiepark. På denne siden vil vi legge ut bildene til de som får stipendet ut for salg for kunstnerne.

Les mer om Bamsestipendet.